Innovativa strategier för tryggare affärer

Med varumärkesskydd från izefy ökar du värdet på ditt varumärke

izefy drivs av en övertygelse att det går att skapa effektiva, kvalitativa processer för varumärkesskydd som sparar både tid och pengar

Ditt bolagsvärde sitter i varumärket

Företag arbetar dagligen för att bygga sitt brand och upprätthålla ett gott rykte. Varumärket finns överallt där företaget är representerat, från marknadsföring till kundbemötande och fakturering.

Med komplett varumärkesskydd skyddar du inte bara ditt varumärke från att missbrukas. Det är också en försäkring för ditt brand och därmed bolagets totala värde.

Vi tror att våra kunder behöver ett nytt arbetssätt

izefy grundades i tanken att sammanföra alla delar av varumärkesskyddet i en heltäckande teknisk lösning. I vår digitala värld är användningen av varumärket i ständig förändring. Möjligheterna att begå intrång utvecklas ständigt. Vi följer denna utveckling nära för att effektivt hjälpa våra kunder hålla sitt varumärke säkert.

Kundnära – på riktigt

Med lång erfarenhet inom juridik, affärsutveckling och marknadsföring förstår vi dina behov. Vårt agila arbetssätt gör att vi hela tiden kan optimera hanteringen av din varumärkesportfölj. Vårt mål är att du ska kunna luta dig tillbaka, trygg i vetskapen att ditt varumärke ligger i säkra händer.

Rulla till toppen